Usluge


NJEGA TIJELA
njega-tijela
- medicinska masaža
- aroma masaža
- masaža Pandhy’s šećernom pastom
- anticelulitni tretmani

- tretmani čokoladom i kakao maslacem
- ginger therapy
- terapija blatom i solima iz mrtvog mora
- depilacija voskom,šećernom pastom,čokoladnom pastom
- peeling :  šećerom i kofeinom, blatom iz mrtvog mora, mješavinom soli, njegujućih i eteričnih ulja
- finska sauna

PRENATALNA MASAŽA - masaža za trudnice

pregnancy_mommys-bellyMasaža tijekom trudnoće je terapeutski rad usmjeren prema posebnim potrebama trudnica.Masaža je sigurna, lagana i opuštajuća, a izvodi je profesionalni praktičar sa dugogodišnjim iskustvom na prenatalnoj masaži. Primjena masaže i vježbi u trudnoći je dobrodošla u koliko nema kontraindikacija za izvođenje zato je OBAVEZNO savjetovati se s liječnikom-ginekologom i obavijestiti ga o namjeri prakticiranja masaže tijekom trudnoće. Masaža može biti korisna i višestruko će olakšati tijek trudnoće i sam porod, te poboljšati kvalitetu života trudnice. Redovitom masažom pripremaju se mišići potrebni pri porođaju, smanjuje se oticanje nogu i ruku, olakšavaju bolovi u leđima, vratu,kukovima i nogama, poboljšava cirkulacija, smanjuju jaki simptomi mučnine, nesanica i stres. U prvom i drugom tromjesečju preporučamo dolazak na masažu svakih 10-14 dana, a u trećem jednom tjedno. Masaža pozitivno djeluje i na plod u razvoju. Iz dugogodišnje prakse neosporno je dokazano da beba u maternici majke pozitivno reagira na dodir terapeuta, te da nježna, opuštajuća redovita masaža majke čini bebi lagan prijelaz iz maternice u vanjski svijet.

anticelulitni-tretmaniANTICELULITNI TRETMANI

- anticelulitna masaža
- anticelulitna aroma masaža = peeling solima i eteričnim uljima i čvrsta masaža mješavinom eteričnih ulja
- coffee – mud = anticelulitni tretman baziran na blatu iz mrtvog mora. Tretman započinje masažom Pandhy’s šećernom pastom. Potom slijedi umatanje u blato iz mrtvog mora te završava peelingom od blata, soli i coffeina.

COMPEX ELEKTROSTIMULACIJA

Compex stimulatori s visokom tehnološkom i medicinskom kompetencijom su švedski brend kompanije CEFAR MEDICAL AB (osnovana 1975.g.) koja je u više od 25 godina stekla iskustva u području fizioterapije i liječenja bolova i jedna je od svega nekoliko kompanija u svijetu koja svoja znanstvena iskustva iz medicine prenose u svijet zdravlja, sporta, fitnessa i welnessa. Svi stimulatori Cefar CE označeni su i ispunjavaju Direktivu ISO-14385 (klasa IIA Medical Devices). Stimulatori se koriste već niz godina u bolnicama, privatnim zdravstvenim ustanovama, a u novije vrijeme u fitness i welness i spa centrima u preko 30 zemalja.U Maya spa studio Compex Vitality koristi se u svrhu:

* rehabilitacijskih programa - za kompletan program atrofije mišića ( rast i ojačanje);

* pain program - protiv bolova (sofisticirani TENS), bol u križima, Lumbosciatica, lumbago,bolovi u leđima, vratu;

* program ljepote - učvršćivanje, tonus, oblikovanje i elastičnost mišića, izgradnju mišića u kombinaciji s vježbama, pripremu mišića prije intenzivnog vježbanja, za poboljšanje učinka drugih tretmana dizajniranih kako bi se smanjile masnoće i celulit (anticelulitni program/ručna anticelulitna masaža), poboljšanje cirkulacije i tonusa kože, koristi se u kombinaciji s ručnom limfnom drenažom;

* masaža program -  opuštajuća masaža kako bi se smanjila mišićna napetost, oživljavajuća masaža za ublažavanje osjećaja umora i težine, toniranje masaža za pripremu mišića prije neobično ili određene tjelesne aktivnosti.

Ovisno o zdravstvenim problemima klijenta dizajnira se terapija za olakšavanje bolova. Terapije neće eliminirati uzroke akutne ili kronične boli, već samo olakšava posljedice.

Elektrostimulacija Compex-om je pouzdana, klinički dokazana neinvazivna terapija. Svaka kontrakcija mišića uz Compex samoljepive elektrode sigurna je i bezbolna. Elektrode induciraju strujne impulse, stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju te uklanjaju masnoću, celulit (trbuh,bedra,stražnjicu), eliminiraju toksine, relaksiraju.   

DEPILACIJA

depilacija- depilacija zlatnim voskom: depilacija voskom sa zlatnim česticama (patrone + trakice)
- Pandhy’s egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom) = Pasta prodire u kožu za razliku od voska te na taj način izvlači dlačicu iz korijena i ne trga ju. Postupak depiliranja Pandhy’s pastom manje je bolan, a rezultati depiliranja traju duže. S vremenom dlačice postaju mekše i rjeđe, upravo zbog djelovanja mješavine prirodnog šećera i postepenog zatvaranja folikule u dubljem sloju kože. Nema neugodnih prištića i urastanja dlačica pod kožu. Poslije depilacije Pandhy’s pastom nema crvenih točkica niti alergijskih reakcija. Zbog blagotvornog djelovanja glukoze, saharoze i fruktoze koža ostaje glatka i baršunasta. 

- depilacija čokoladnom pastom - 100% prirodna mješavina čokolade,šećera,limuna i meda koja dlačice izvlači iz korjena i spriječava urastanje dlačica. Depilacija čokoladnom pastom je posve prirodna bez kemijskih dodataka, te ne izaziva alergijske reakcije.                            

GINGER THERAPY

– ugrijani đumbir duboko prodire u tkivo i organe, rastvara i topi naslage koje organizmu znače stagnaciju, a manifestira se kao bol, upala, oticanje ili ukočenost. Toplina obloga potiče cirkulaciju krvi i limfe, što pomaže eliminaciji oslobođenih toksina. Na taj način se sva tkiva na koja je stavljen oblog napajaju, čiste i hrane svježom krvi i tako postupno omekšavaju i revitaliziraju. Uz to što je iznimno ugodan, tretman đumbirom ublažava akutne i kronične bolove te ubrzava oporavak nakon upala bubrega, mjehura, bronhitisa i sl.. Učinkovit je u liječenju bubrežnih i žučnih kamenaca, cisti i opušta napete mišiće. Đumbiroterapija traje sat vremena. Počinje napitkom i toplom kupkom od đumbira za stopala. Slijedi tretman leđa toplim oblozima, a završava masažom.

Spa ResortNJEGA LICA

- čišćenje lica
- kompletna njega lica
- masaža lica
- lifting masaža lica Pandhy’s šećernom pastom
- aroma masaža lica i glave
- bojanje obrva i trepavica
- depilacija lica voskom i Pandhy’s šećernom pastom

————————————————————-
Kod njege lica, po izboru klijenta, koristimo BIOPTRON terapiju svijetlom koja poboljšava protok hranjivih tvari u koži te tako svi kozmetički preparati ostvaruju mnogo bolje učinke. Tretmanom se vidno smanjuju bore, koža izgleda mlađe i svježije, pospješuje se regeneracija (obnavljanje) stanica, ublažuje se i smiruje iritacija i crvenilo, a naročito pomaže kod promjena nastalih stresnim faktorima. Terapija svijetlom je vrlo uspješna kod mladenačke kože zahvaćene aknama te se koristi kao dodatna terapija. Izuzetna karakteristika BIOPTRON svjetla omogućuje da svjetlo prodre ne samo na kožu nego i potkožno tkivo te na taj način stimulira reparativne i regenerativne procese kao i procese ljudskog obrambenog sustava, odnosno pomaže tijelu da oslobodi svoj vlastiti potencijal liječenja.
Trajanje tretmana je kratko, učinkovito i nema fizičkog kontakta sa tretiranim dijelovima tijela.