O nama


welcome

Poštovani prijatelji i posjetitelji Maya spa studia,

Vašim povjerenjem i podrškom koju mi ukazujete, poslujem već 7 godina. To nastojim vratiti svojom zahvalnošću kroz profesionalne savjete, bazirati  i unaprijediti svoj rad  na organskoj kozmetici (”organski certificirano”) i dalje preferirati RUČNU masažu kao najefikasniju metodu, koja uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. Postavljam kozmetičku dijagnozu te uz dogovor s klijentima određujem vrstu,trajanje i intenzitet tretmana. Sama kreiram ciljane kozmetičke tretmane lica i tijela, individualno savjetujem klijente, kontaktiram s klijentima u svrhu obavještavanja o novostima i posebnim ponudama u Maya spa studio. Komuniciram s klijentima uz povjerenje i zadržavanje privatnosti

U mom radu je spojena vještina, sposobnost, ljubav prema poslu i želja da pomognem.

Stečeno znanje u kombinaciji sa stručnošću i višegodišnjim iskustvom na raspolaganju je klijentima koji izuzetno cijene profesionalnost i izvornost Maya spa studia.

Cilj mi je spojiti uslugu, tretmane, preparate i time postići najbolje što struka može dati. Želim u svoj život , a i savjetom klijentima, unijeti dobre  male navike (zdrava hrana, druženje s prirodom …. ). Vratimo se načinom života našim korijenima, na našu pripadnost prirodi i potrebu da je čuvamo i poštujemo te da od nje učimo i crpimo blagodati. Priroda nam pruža najbolje životne lekcije. Gubeći kontakt s prirodom gubimo energiju, vedrinu i radost.

Dobro došli u Maya spa studio! - pridružite se našim malim ritualima i dobrim navikama ispijanja prirodnih mirisnih čajeva, CHAI i  napitaka (bazga,menta,maslačak,kopriva,jagoda,malina,grožđe…..), gricnuti čips od kelja, raštike i jabuke s cimetom, te se nakon tretmana osjećati  kao u ”bakinoj smočnici”.

********************************************************

“Zabranjeno je plakati bez pouke, probuditi se, a ne znati što sa sobom, bojati se osobnih uspomena. Zabranjeno je ne boriti se za ono što želiš, odustati od svega zbog straha, snove ne pretvoriti u stvarnost. Zabranjeno je ostaviti svoje prijatelje, ne pokušavati sačuvati zajedničke uspomene i zvati ih samo onda kada su ti potrebni. Zabranjeno je ne biti svoj pred drugima, pretvarati se pred ljudima do kojih ti je stalo, izigravati drugu osobu da bi te pamtili, zaboraviti na one kojima je zaista stalo do tebe. Zabranjeno je ne stvarati vlastitu priču, ne imati vremena za ljude kojima si potreban, ne razumjeti da ono što ti život daje to i uzima. Zabranjeno je otjerati nekog s kim se nisi pomirio, zaboravit njegove oči i osmjeh. Zabranjeno je zaboraviti njegovu prošlost i zamijeniti je njegovom sadašnjošću. Zabranjeno je ne pokušavati shvatiti druge, misliti da je njihov život vrjedniji od tvojeg, ne spoznati da svatko ima svoj put i sreću.

Zabranjeno je ne činiti stvari za samog sebe, bojati se života i obaveza, ne živjeti svaki dan kao da ti je posljednji. Zabranjeno je ne tražiti sreću, ne živjeti život s pozitivnim stavom, ne misliti da uvijek možemo biti bolji.

Zabranjeno je ne znati da bez tebe ovaj svijet ne bi bio isti!

P. NERUDA